Laboratory Grown Diamond
랩 그로운 다이아몬드는 다이아몬드입니다:
화학적, 물리적, 광학적으로 채굴된 천연 다이아몬드와 동일합니다.
자연적으로 발생하는 다이아몬드는 지하 100마일 부근에서 지구 맨틀의 엄청난 압력과 엄청난 열로 생성됩니다. 대부분은 10억 년에서 30억 년 전 우리 행성이 오늘날보다 더 뜨거웠던 시기에 형성되었습니다.
A lab-grown diamond is a diamond: it is identical to a nature diamond mined chemically, physically and optically. A natural diamond is forged in the crushing pressure and immense heat of the Earth’s mantle around 100 miles underground. Most were formed between 1billion and 3billion years ago at a time when our planet was hotter than it is today.
랩 그로운 다이아몬드 또한 단지 지구의 변이가 아닌 실험실에서 발생된 엄청난 압력과 열을 견디고 만들어 집니다.
랩 그로운 다이아몬드는 특정적인 다이아몬드 결정 구조로 배열된 탄소 원자로 구성됩니다.
A lab-grown diamond is also made by withstanding the tremendous pressure and heat generated in the laboratory, not just the transition of the Earth. A lab-grown diamond is composed of actual carbon atoms arranged in the characteristic diamond crystal structure.
HPHT(High Pressure High Temperature) 랩 그로운 다이아몬드는
고압 및 고온의 실험실에서 성장합니다. 다이아몬드 시드(a flat slither)를 이용하여 약 1,500도의 온도에 노출되고 챔버에서 평방 인치당 약 150만 파운드로 가압됩니다. 그 후 열, 압력 및 탄소원의 일부 조합을 사용하여 결정을 한 층씩 성장시킵니다. 이 방법은 다이아몬드가 자연적으로 형성되는 조건과 동일합니다.
High Pressure High Temperature (HPHT) lab-grown diamond is grown in the highest pressure and highest temperature laboratory. It is exposed to a temperature to about 1,500 degrees using a flat slither and pressed in a chamber to about 1.5 million pounds per square inch. The crystals are then grown layer by layer using a combination of heat, pressure and carbon sources. This method is identical to the conditions under which a diamond naturally forms.